Petrolatumas

Mūsų produkcijoje esantis petrolatumas yra iš Rusijos, o čia galite matyti turimų produktų aprašymus. Kilus klausimams – visada galite susisiekti užpildydami kontaktinę formą.

Petrolatum-1 (briketai)

 Nr.  Rodiklio pavadinimas Norma
1 Spalva, Saybolt Šviesiai ruda
2 Stingimo temperatūra, °C, ne žemesnė 60.0
3 Kinematinė klampa,esant 70°C, mm2/s, ne žemesnė   12.00
4 Alyvos masės dalis, % 4.5 – 7.5
5 Lydymosi temperatūra, °C, ne žemesnė           65.0
6 Vandens masės dalis, %, ne daugiau 0.2
7 Sieros masės dalis, %, ne daugiau 0.25
8 Mechaninių priemaišų masės dalis, %, ne daugiau     0.05
9 Pliūpsnio temperatūra, °C, ne žemesnė 200

Petrolatum-2 (briketai, skystas)

 Nr.  Rodiklio pavadinimas Norma
1 Spalva, Saybolt            Šviesiai ruda
2 Stingimo temperatūra, °C, ne žemesnė 58.0
3 Rūgštinis skaičius, Mg KOH/1 g, ne daugiau 0.1
4 Vandenyje tirpių rūgščių ir šarmų dalis, % Nėra
5 Vandens masės dalis, %, ne daugiau 1.0
6 Sieros masės dalis, %, ne daugiau 1.0
7 Mechaninių priemaišų masės dalis, %, ne daugiau      0.05
8 Fenolio kiekis Nėra
9 Pliūpsnio temperatūra, °C, ne žemesnė 220
10 Penetracija, 0.1 mm, ne daugiau 70

Petrolatumas – kas tai ir kita įdomi informacija

Pertrolatumas yra viena iš parafino rūšių, kurią naudojame savo kasdieniniame gyvenime labai dažnai. Daugiausiai petrolatumo galima rasti kosmetikos gaminiuose, nes jis nedirgina odos ir nesukelia alergijos. Įdomu tai, kad ši medžiaga yra bekvapė bei bespalvė ir turi labai ilgą galiojimo laiką. Būtent dėl šių savybių petrolatumą galime rasti jau minėtoje kosmetikos gamyboje, kur petrolatumas yra naudojamas jau daugiau nei 100 metų.

Petrolatumą įvairiais kiekiais galite įsigyti susisiekę su mumis, o tai padaryti galite arba skambučiu arba užpildžius kontaktinę formą. Mūsų tiekiamas petrolatumas yra iš Rusijos, mūsų pateiktose produktų lentelėse ir aprašymuose galite rasti visą svarbiausią informaciją.